Οργάνωση, άριστη γνώση και εμπειρία είναι συνώνυμες λέξεις με το πιο φημισμένο εκπαιδευτικό οργανισμό γυμναστικής και αερόμπικ.

Το Studio One, για άλλη μια φορά στοιχηματίζει γνωρίζοντας πώς να κερδίσει το στοίχημα και είναι έτοιμο να δημιουργήσει. Το Step Concept έχει να αντιμετωπίσει μια μεγάλη πρόκληση: Να φέρει πίσω στη σκηνή το πιο διάσημο βήμα στην ιστορία της φυσικής κατάστασης: ΤΟ ΒΗΜΑ. Και θα το κάνει σύντομα, επειδή όλα τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία αντικατοπτρίζονται στους περίφημους master trainers του Studio One.

Το Step Concept επέστρεψε για να μείνει και να εδραιώσει τη θέση του στο γυμναστήριο. Βήμα άσκησης με «ήπια» χορογραφία μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την καρδιακή άσκηση και την ενδυνάμωση. Το Step Concept σας προσφέρει την κατάλληλη μέθοδο, τη σωστή δομή καθώς και την άψογη τεχνική, έτσι ώστε ο ασκούμενος να ζήσει την εμπειρία του step με απόλυτη ασφάλεια.

Αυτό επιτυγχάνεται με συνεχή και προοδευτικά σεμινάρια STEP CONCEPT κάθε τέσσερις μήνες. Τα σεμινάρια παρουσιάζουν νέες χορογραφίες και συνδυασμούς βημάτων, μεθόδους διδασκαλίας και μυστικά που στοχεύουν να ικανοποιήσουν όχι μόνο τους προχωρημένους πελάτες αλλά και να προσελκύσουν νέους. Με την ένταξή σας στην ομάδα μας γίνεστε ο συνδετικός κρίκος της εξέλιξης και ακριβούς ενημέρωσης. Γίνεστε αυτόματα μέλος μιας εταιρικής σχέσης με εκπαιδευτικά οφέλη σχετικά με την άσκηση και εξειδίκευση. Με το Step Concept έχετε πρόσβαση σε ενημερωμένο λογισμικό υπολογιστή, ανά πάσα στιγμή με τον προσωπικό σας κωδικό όπου υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης όλων των σεμιναρίων και του υλικού, που απαιτούνται για να δημιουργήσετε τις δικές σας τάξεις… Όλα τα παραπάνω αποτελούν εγγύηση για πρόοδο και επιτυχία.

Υπάρχει η μέθοδος, η γνώση και η μουσική μέσω των οποίων επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα τα νέα τραγούδια ενημερωμένα και δομημένα στο σωστό ρυθμό (bpm) δημιουργούν την επένδυση για μια ασφαλή και ποιοτική εκπαίδευση. Το Step Concept δεν υποστηρίζει την έλλειψη προσωπικότητας του εκπαιδευτή όπως κάνουν τα περισσότερα προγράμματα της αγοράς. Αντιθέτως, είναι ένα εργαλείο και πολύτιμη μέθοδος που δείχνει τον τρόπο, ώστε η ποιότητα που αντιπροσωπεύει το Studio One να γίνει προσωπική σας επιτυχία.