Τι είναι το LES MILLS GRIT™ CARDIO;

Το LES MILLS GRIT™ Cardio είναι ένα πρόγραμμα διαλειμματικής άσκησης υψηλής έντασης (ΗΙΙΤ) διάρκειας 30 λεπτών, που αποσκοπεί στη βελτίωση της καρδιαγγειακής αντοχής, στην αύξηση της ταχύτητας και στη μεγιστοποίηση της καύσης θερμίδων. Η προπόνηση περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές ασκήσεις που αξιοποιούν το βάρος του σώματος και σας παρέχει την πρόκληση και την ένταση που χρειάζεστε για να πετύχετε άμεσα τα αποτελέσματα που θέλετε. Το LES MILLS GRIT™ Cardio συνδυάζει τη διαλειμματική άσκηση υψηλής έντασης (ΗΙΙΤ) με δυνατή μουσική. Ο προπονητής σας θα είναι μαζί σας σε κάθε βήμα, παρακινώντας σας να προσπαθήσετε περισσότερο για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση γρήγορα.

 

Πλεονεκτήματα

Άμεση βελτίωση της μυϊκής δύναμης

Αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας

Συνεχής επίτευξη νέων στόχων φυσικής κατάστασης

Θεαματική αύξηση του μεταβολισμού για να καίτε θερμίδες για ώρες μετά την προπόνηση

Προπόνηση διάρκειας μόνο 30 λεπτών

Η επιστήμη πίσω από το LES MILLS GRIT™

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ή αμφισβήτηση. Η αποτελεσματικότητα του LES MILLS GRIT™ έχει αποδειχτεί επιστημονικά. Με τη διαλειμματική άσκηση υψηλής έντασης (ΗΙΙΤ) καίτε θερμίδες για ώρες μετά την προπόνηση, βελτιώνετε την αερόβια φυσική σας κατάσταση, ενεργοποιείτε τις μυϊκές ίνες ταχείας συστολής και αυξάνετε τον άλιπο μυϊκό ιστό, καίγοντας λίπος. Δεν χρειάζεται να βασιστείτε στους δικούς μας ισχυρισμούς. Διαβάστε εδώ γιατί είναι αποτελεσματική η διαλειμματική άσκηση υψηλής έντασης (ΗΙΙΤ) και μάθετε περισσότερα για την επιστήμη πίσω από το πρόγραμμα LES MILLS GRIT™ εδώ.

Πατήστε το Play

για να πάρετε μια γεύση από το LES MILLS GRIT™ CARDIO

Η ΕΞΥΠΝΗ
ΚΙΝΗΣΗ

πορευτείτε προς την επιτυχία
YouTube

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το LES MILLS GRIT™ CARDIO

Ποια πρέπει να είναι η φυσική μου κατάσταση για να μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του προγράμματος LES MILLS GRIT™;
Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ φυσική κατάσταση. Οι ασκήσεις τροποποιούνται έτσι ώστε όλοι να μπορούν να υπερνικούν τα όριά τους.
Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να προπονούμαι με το πρόγραμμα LES MILLS GRIT™;
Το LES MILLS GRIT™ λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς το προπονητικό σας πρόγραμμα. Με δύο φορές την εβδομάδα, το LES MILLS GRIT™ θα σας αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Τι πρέπει να έχω μαζί μου για την προπόνηση;
Δεν χρειάζεστε τίποτα παραπάνω από τα συνηθισμένα ρούχα γυμναστικής, ένα μπουκάλι νερό, μια πετσέτα και την κατάλληλη διάθεση. Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.
Είμαι έγκυος. Επιτρέπεται να προπονούμαι με το πρόγραμμα LES MILLS GRIT™;
Όχι. Οι γυναίκες συνιστάται να περιορίζουν την ένταση της άσκησης τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Κατά συνέπεια, η διαλειμματική άσκηση υψηλής έντασης δεν ενδείκνυται. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με τη γυμναστική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, απευθυνθείτε στο γιατρό σας.
Γιατί το πρόγραμμα LES MILLS GRIT™ βασίζεται στην κίνηση ανά χρονικά διαστήματα και όχι με βάση κάποιο συγκεκριμένο ρυθμό;
Εκτελώντας συγκεκριμένες κινήσεις σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, πετυχαίνετε το μέγιστο αριθμό επαναλήψεων και έτσι έχετε τη δυνατότητα να επικεντρώνεστε στη δυναμική προπόνηση, η οποία μεγιστοποιεί τη μυϊκή απόδοση και σας δίνει τη δυνατότητα να φτάσετε στις πλέον απαιτητικές ζώνες προπόνησης. Η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προπόνησης, αλλά δεν υποδεικνύει το ρυθμό. Επειδή γυμνάζεστε σύμφωνα με τα δικά σας όρια, μπορείτε πραγματικά να τα ξεπεράσετε, και αυτό είναι ένα από τα ουσιαστικότερα χαρακτηριστικά του LES MILLS GRIT™. Εάν λοιπόν η κίνηση στο ρυθμό της μουσικής δεν είναι κάτι που σας αρέσει ιδιαίτερα, μην αγχώνεστε. Ο ρόλος της μουσικής είναι να σας κινητοποιεί, όχι να σας μπερδεύει. Ωστόσο, όσοι προτιμάνε να κινούνται με βάση ένα ρυθμό, εξακολουθούν να έχουν αυτή τη δυνατότητα, καθώς η μουσική μπορεί να χρησιμεύσει ως βασικό τέμπο.
Πώς επιλέγεται η μουσική για το πρόγραμμα LES MILLS GRIT™;
Η επιλογή της μουσικής προϋποθέτει μια εκτενή διαδικασία, κατά την οποία ο Les Mills Jnr αφιερώνει ώρες ψάχνοντας για μουσική με συγκεκριμένα μπιτ ανά λεπτό που ανταποκρίνονται στην ουσία του προγράμματος. Στη συνέχεια, προσαρμόζουμε τη μουσική (επιταχύνοντας, επιβραδύνοντας ή παρατείνοντας τα κομμάτια) ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της προπόνησης και να περιλαμβάνει τα απαραίτητα ηχητικά εφέ που θα τονίζουν τα κυριότερα σημεία. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες, καθώς αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά μεταξύ μιας απλά καλής και μια πραγματικά συναρπαστικής εμπειρίας. Καθώς το LES MILLS GRIT™ βασίζεται στην εκτέλεση ασκήσεων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, πρέπει επίσης να επιλέξουμε (ή να δημιουργήσουμε) μουσικά κομμάτια που θα ταιριάζουν απόλυτα με τους χρόνους άσκησης και διαλείμματος για κάθε σετ. Επίσης, χρειαζόμαστε διαφορετική μουσική που θα σας κινητοποιεί σε κάθε στάδιο της προπόνησης. Έτσι, η μουσική που παίζει σε κάθε σετ έχει επιλεγεί ειδικά ώστε να σας ωθεί να καταβάλλετε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και έπειτα να χαλαρώνετε και να ανακτάτε τις δυνάμεις σας κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.
Είναι ασφαλές το LES MILLS GRIT™;
Όλες οι ασκήσεις που περιλαμβάνονται σε μια προπόνηση του προγράμματος LES MILLS GRIT™ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα. Επίσης, όλες οι ασκήσεις έχουν δοκιμαστεί και ελεγχθεί σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους. Εάν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας, απευθυνθείτε στο γιατρό σας πριν ξεκινήσετε την προπόνηση με το πρόγραμμα LES MILLS GRIT™.