Τι είναι το CXWORX™;

Ασκώντας τους μύες γύρω από τον κορμό, το CXWORX™ σάς προσφέρει το βασικό συστατικό για ένα δυνατότερο σώμα. Ενδυναμώνοντας τον κορμό σας μπορείτε να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας σε ό,τι κι αν κάνετε, από τις καθημερινές σας ασχολίες μέχρι τα αγαπημένα σας σπορ. Είναι ο συνεκτικός ιστός που κρατάει τα πάντα σε ισορροπία. Όλες οι κινήσεις του CXWORX™ έχουν παραλλαγές, έτσι ώστε να είναι δύσκολες αλλά εφικτές, ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση. Η προπόνηση διαρκεί 30 λεπτά και κατά τη διάρκειά της, ο γυμναστής σας θα σας καθοδηγήσει στη σωστή τεχνική κατά την εκτέλεση ασκήσεων με λάστιχα και βάρη, καθώς και ασκήσεων που εκμεταλλεύονται το ίδιο το βάρος του σώματος, π.χ. ροκανίσματα και σανίδα. Επίσης, περιλαμβάνει ασκήσεις για τους γοφούς, τους γλουτούς και τη μέση.

 

Μάθετε περισσότερα για τη μηχανική του σώματος στο CXWORX™

Κάθε προπόνηση επικεντρώνεται στη σωστή τεχνική και στην επίγνωση, ώστε να μπορέσετε να μάθετε πώς λειτουργεί το σώμα σας και να το ενδυναμώσετε.

Πλεονεκτήματα

Το CXWORX™ είναι ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα, με γρήγορα οφέλη, το οποίο θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο δυνατοί και να αποκτήσετε γράμμωση. Μπορείτε να θέτετε συνεχώς νέους στόχους, ανεξάρτητα από τη φυσική σας κατάσταση.

Η επιστήμη πίσω από το CXWORX™

Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στους μύες του κορμού και τους δελτοειδείς, οι οποίοι συνδέουν το επάνω μέρος του σώματος με το κάτω. Είναι ιδανικό για τη σύσφιξη των κοιλιακών και των γλουτιαίων, καθώς και για τη βελτίωση της λειτουργικής φυσικής κατάστασης και την πρόληψη των τραυματισμών.

Πατήστε το Play

για να πάρετε μια γεύση από το CXWORX™

Η ΕΞΥΠΝΗ
ΚΙΝΗΣΗ

πορευτείτε προς την επιτυχία
YouTube

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το CXWORX™

Ποια πρέπει να είναι η φυσική μου κατάσταση για να μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του προγράμματος CXWORX™;
Το CXWORX™ είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα δυνατοτήτων και φυσικής κατάστασης. Οι κινήσεις είναι απλές και παρέχονται πάντα επιλογές μικρότερης έντασης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο επίπεδο. Σύντομα θα διαπιστώσετε τα οφέλη της βελτιωμένης αερόβιας αντοχής και λειτουργικής φυσικής κατάστασης. Δεν θα το μάθετε ποτέ, εάν δεν ξεκινήσετε.
Είμαι έγκυος. Μπορώ να κάνω προπονήσεις CXWORX™;
Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Κατά συνέπεια, προτείνουμε να μιλήσετε με το γιατρό ή τη μαία σας, οι οποίοι θα μπορέσουν να σας συμβουλεύσουν κατάλληλα εφόσον γνωρίζουν καλύτερα το ιατρικό σας ιστορικό. Μιλήστε με το γυμναστή σας εκ των προτέρων και ενημερώστε τον για την εγκυμοσύνη σας. Θα σας προτείνει ορισμένες επιλογές για το σύνολο της προπόνησης.
Πόσες προπονήσεις CXWORX™ πρέπει να κάνω την εβδομάδα;
Για να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνουμε να κάνετε 2-3 προπονήσεις CXWORX™ την εβδομάδα.
Τι πρέπει να έχω μαζί μου;
Δεν χρειάζεται να έχετε τίποτα μαζί σας. Το γυμναστήριο θα σας παρέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τα μοναδικά πράγματα που χρειάζεστε είναι άνετα ρούχα γυμναστικής, παπούτσια που παρέχουν κατάλληλη στήριξη, ένα μπουκάλι νερό και μια πετσέτα. Δείτε την τελευταία σειρά Reebok / LES MILLS™ εδώ και διαμορφώστε το δικό σας look CXWORX™.