Για όλους εσάς που αναζητάτε μια νέα πρόκληση στην εκγύμνασή σας και ζητάτε κάτι πρωτοποριακό, το cross training είναι κατάλληλο για εσάς.

Το Cross Κατάρτιση Concept είναι η νέα πρόταση στην ομαδική γυμναστική.

Δυναμική αερόβια και αναερόβια άσκηση σε διαφορετικούς συνδυασμούς θα σας απογειώσει. Για όλους εσάς που θέλετε μια νέα πρόκληση στην εκγύμναση σας και ζητάτε κάτι πρωτοποριακό, το cross training είναι κατάλληλο για εσάς.

Δομή: 10 λεπτά ζέσταμα. Τρεις ενότητες από διαφορετικούς τύπους ασκήσεων (αντοχή, αερόβια, συνδυασμοί, σωματικό βάρος, εργαλεία εκγύμνασης) και 5-7 λεπτά χαλάρωσης.

Στόχος είναι η Συνολική Άσκηση του σώματος. Η Ενεργοποίηση όλων των μυϊκών ομάδων του σώματος και του καρδιοαγγειακού μηχανισμού καθώς και η συνολική βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Δυνατή μουσική σε ποικίλους ρυθμούς, από progressive house μέχρι hard rock εναλλάσσεται ανάλογα με τα στάδια εκγύμνασης με έντονο και γρήγορο ρυθμό.

Μεγάλη απώλεια θερμίδων, αύξηση του βασικού μεταβολισμού, σωματική και ψυχική ανακούφιση είναι μόνο μερικά από τα οφέλη του Cross Training.

Με μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων και συνδυασμών η πρόοδος μιας τάξης είναι συνεχής και δίνει στον εκπαιδευτή τη δυνατότητα να αναβαθμίζει συνεχώς το πρόγραμμά του, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών του, κάνοντας κάθε μάθημα μια νέα πρόκληση. Δεν υπάρχει μονοτονία σε ένα μάθημα Cross Training.

Ένας πιστοποιημένος εκπαιδευτής λαμβάνει τις βασικές αρχές και δομές του προγράμματος από τους Master Trainers, και στη συνέχεια αυτός/αυτή προσθέτει το προσωπικό ύφος του και οδηγεί την τάξη στα δικά του μονοπάτια. Με αυτό τον τρόπο κάθε τάξη είναι μοναδική χωρίς να παγιδεύει τον εκπαιδευτή σε μια αυστηρά αντεγραμμένη απόδοση της χορογραφίας των μαθημάτων.

Ένα είναι σίγουρο, η Συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα Cross Training Concept θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης μέχρι σήμερα και θα το μετατρέψει σε αυτό που θα έπρεπε να είναι: ΕΜΠΕΙΡΙΑ ...