Το Cardio Concept είναι μια νέα τάση για τη σωστή ενημέρωση στο μαγικό κόσμο της χορογραφίας και της αερόβιας γυμναστικής.

Δημιουργεί τα θεμέλια για ασφαλή άσκηση και επιτυχία, ως αποτέλεσμα της βέλτιστης γνώσης και της μεγάλης εμπειρίας των Master Trainers.

Το Cardio Concept δεν είναι ένα ακόμη προ-χορογραφημένο, έτοιμο πρόγραμμα. Είναι μια μέθοδος έτσι ώστε κάθε τάξη να μπορεί να είναι εύκολα αφομοιώσιμη, «εύπεπτη», κρατώντας το ενδιαφέρον των πελατών αμείωτο. Εγγυάται πλήρεις τάξεις και επιτυχημένες προπονήσεις, δεδομένου ότι ακολουθεί αποδεδειγμένες και καλά δομημένες μεθόδους και τεχνικές άσκησης.

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από την σωστή τεχνική, αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια, δίνοντας έμφαση στη δομή και τη βέλτιστη απόδοση χωρίς να περιορίζει τη φαντασία και την προσωπικότητα του εκπαιδευτή. Με άλλα λόγια, δίνει κίνητρο για την επιτυχία. Επιπλέον, οι Master Trainers συστήνουν τα πιο ευχάριστα τραγούδια και ενημερωμένες μουσικές και μεθόδους αυτοπροβολής των τάξεων με αφίσες και λογότυπα.

Κάθε τέσσερις μήνες σεμινάρια Cardio Concept προσθέτουν νέες εμπειρίες, νέο υλικό και τρόπους για επιτυχείς τάξεις. Με την εφαρμογή της μεθόδου Cardio Concept ο εκπαιδευτής καθιστά ευκολότερο για έναν πελάτη, αρχάριο ή έμπειρο, να παραστεί σε μια τάξη με ευκολία δεδομένου ότι η μέθοδος τον/την εισάγει στον κόσμο της χορογραφίας με ένα απλό, ενθουσιώδη και κυρίως αποτελεσματικό τρόπο. Η κορυφαία ομάδα των Master Trainers εγγυάται ανάπτυξη, συνεχή ενημέρωση και άμεση επιτυχία!