Τι είναι το BODYVIVE™;

Εάν θέλετε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό προπόνησης ενδυνάμωσης, αερόβιας και βασικής προπόνησης, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Κάθε προπόνηση BODYVIVE™ 3.1 διαρκεί 45 ή 55 λεπτά και σας βοηθάει να κάψετε έως και 490 θερμίδες.* Πάρτε μέρος σε μια προπόνηση BODYVIVE™ 3.1 και να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε ένα από τα ασφαλέστερα και αποτελεσματικότερα ομαδικά προγράμματα fitness που υπάρχουν, καθώς έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα κορυφαίων επαγγελματιών. Τελειώνοντας την προπόνησή σας, η οποία περιλαμβάνει προβολές, καθίσματα, τρέξιμο και ασκήσεις με λάστιχα, με τη συνοδεία της κατάλληλης μουσικής, θα αισθανθείτε γεμάτοι ενέργεια! Οι προπονήσεις του προγράμματος BODYVIVE™ 3.1 μπορούν να έχουν διάρκεια 55, 45 ή 30 λεπτά.

 

Τελειοποιήστε την τεχνική σας. Μεγιστοποιήστε τα αποτελέσματα.

Υπό την καθοδήγηση ενός πεπειραμένου γυμναστή, θα έχετε όλη την απαραίτητη προσοχή για να εκτελείτε σωστά τις ασκήσεις, ανεξάρτητα από τη φυσική σας κατάσταση.

Πλεονεκτήματα

Το BODYVIVE™ 3.1 βοηθάει στην καύση θερμίδων και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της αντοχής σας, βελτιώνοντας παράλληλα τα επίπεδα ενέργειας, την ευλυγισία, την ισορροπία, την ευκινησία και τη δύναμή σας.

Εκπαίδευση

Αυτό το πρόγραμμα σας προσφέρει την κατάλληλη εκπαίδευση για τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για άλλα είδη γυμναστικής.

Πατήστε το Play

για να πάρετε μια γεύση από το BODYVIVE™

Η ΕΞΥΠΝΗ
ΚΙΝΗΣΗ

πορευτείτε προς την επιτυχία
YouTube

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το BODYVIVE™

Τι χρειάζομαι για μια προπόνηση BODYVIVE™ 3.1;
Τα μοναδικά πράγματα που χρειάζεστε είναι άνετα ρούχα γυμναστικής, παπούτσια που παρέχουν κατάλληλη στήριξη, ένα μπουκάλι νερό και μια πετσέτα. Τα λάστιχα θα σας δοθούν στην προπόνηση.
Ποια πρέπει να είναι η φυσική μου κατάσταση;
Οι γυμναστές που αναλαμβάνουν τις προπονήσεις BODYVIVE™ 3.1 παρέχουν επιλογές για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να έχετε τέλεια φυσική κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε πρόθυμοι να βελτιώσετε τόσο τη φυσική σας κατάσταση, όσο και την υγεία σας. Θα διαπιστώσετε ότι η καλή φυσική κατάσταση, η αντοχή και η ευκινησία σας θα βελτιωθούν μέσα σε λίγες προπονήσεις. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το πόσο θα πιέσετε τον εαυτό σας. Όταν θα είστε έτοιμοι, θα μπορέσετε φυσικά να κάνετε πιο εντατικές ασκήσεις.
Μπορώ να προτείνω κάποιο τραγούδι;
Φυσικά! Επισκεφτείτε τη σελίδα για την υποβολή προτάσεων για τραγούδια. Θα περιμένουμε την πρότασή σας με ανυπομονησία!
Είμαι έγκυος. Μπορώ να κάνω προπονήσεις BODYVIVE™ 3.1;
Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Κατά συνέπεια, προτείνουμε να μιλήσετε με το γιατρό ή τη μαία σας, οι οποίοι θα μπορέσουν να σας συμβουλεύσουν κατάλληλα εφόσον γνωρίζουν καλύτερα το ιατρικό σας ιστορικό. Επίσης, μιλήστε με το γυμναστή σας εκ των προτέρων και ενημερώστε τον για την εγκυμοσύνη σας. Θα σας προτείνει ορισμένες τροποποιήσεις για το σύνολο της προπόνησης.