Τι είναι το BODYCOMBAT™;

Τo ομαδικό πρόγραμμα fitness BODYCOMBAT™ είναι εμπνευσμένο από τις πολεμικές τέχνες και περιλαμβάνει εντατικές ασκήσεις, χωρίς ωστόσο καμία απολύτως επαφή. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και κάψτε έως 740 θερμίδες* σε κάθε προπόνηση, εκτονώνοντας την ενέργειά σας. Δεν απαιτείται εμπειρία. Μάθετε κινήσεις καράτε, τάε κβον ντο, μποξ, μουάι τάι, καποέιρα και κουνγκ φου. Αποβάλλετε το άγχος, διασκεδάστε και νιώστε νικητής! Βγάλτε τον πολεμιστή που κρύβετε μέσα σας και αφήστε πίσω σας τις αναστολές.. Τα μαθήματα BODYCOMBAT™ μπορούν να έχουν διάρκεια 55, 45 ή 30 λεπτά.

 

Ο πιο γρήγορος τρόπος για σύσφιξη

Το BODYCOMBAT™ είναι μια εξαιρετικά δυναμική και ενεργητική προπόνηση, που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη φυσική κατάσταση και την ταχύτητά σας και να ενδυναμώσετε το σώμα σας. Απελευθερώστε τον εαυτό σας και αποκτήστε δύναμη.

Πλεονεκτήματα

Το BODYCOMBAT™ είναι η απόλυτη μαχητική προπόνηση και βοηθάει στην ανάπτυξη του συντονισμού και στην εκτόνωση του άγχους. Κάψτε θερμίδες μαθαίνοντας να παλεύετε με μπουνιές και κλωτσιές, να μπλοκάρετε τις επιθέσεις του αντιπάλου σας και να χτυπάτε. Απολαύστε μια προπόνηση που γυμνάζει όλο σας το σώμα, εστιάζοντας σε κάθε μυϊκή ομάδα ξεχωριστά.

Είστε στα πρώτα σας βήματα;

Μπορείτε να προσαρμόσετε το BODYCOMBAT™ στις δυνατότητές σας. Οι γυμναστές μας παρέχουν πάντα επιλογές, ανάλογα με το επίπεδο κάθε συμμετέχοντα. Ξεκινήστε με 1-2 προπονήσεις την εβδομάδα και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση σε χρόνο μηδέν.

Πατήστε το Play

για να πάρετε μια γεύση από το BODYCOMBAT™

Η ΕΞΥΠΝΗ
ΚΙΝΗΣΗ

πορευτείτε προς την επιτυχία
YouTube

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το BODYCOMBAT™

Είμαι έγκυος. Μπορώ να κάνω προπονήσεις BODYCOMBAT™;
Το BODYCOMBAT™ δεν ενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η έκλυση ορμονών, όπως τα οιστρογόνα και η ρηλαξίνη, μπορεί να οδηγήσει σε χαλάρωση των συνδέσμων, με αποτέλεσμα οι κλωτσιές που περιλαμβάνονται στην προπόνηση BODYCOMBAT™ να επιβαρύνουν το ισχίο και τη λεκάνη.
Πόσες προπονήσεις BODYCOMBAT™ πρέπει να κάνω την εβδομάδα;
Για να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνουμε να κάνετε 2-3 προπονήσεις BODYCOMBAT ™ την εβδομάδα.
Τι εμπειρία πρέπει να έχω στις πολεμικές τέχνες για να μπορέσω να ακολουθήσω μια προπόνηση BODYCOMBAT™;
Απολύτως καμία! Το BODYCOMBAT™ είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα. Οι γυμναστές μας θα σας δείξουν πιο απλές και ελαφριές παραλλαγές για κάθε κίνηση, έτσι ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε με το δικό σας ρυθμό, απολαμβάνοντας παράλληλα μια εξαιρετική προπόνηση.