Τι είναι το BODYATTACK™;

Το BODYATTACK™ είναι μια εξαιρετικά ενεργητική προπόνηση, που αποσκοπεί στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και απευθύνεται σε όλους: από τους αρχάριους μέχρι τους εθισμένους με τη γυμναστική. Συνδυάζει αθλητικές δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο, το sprint και τα άλματα, με ασκήσεις ενδυνάμωσης, όπως οι κάμψεις και τα καθίσματα. Ο γυμναστής σας θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις ασκήσεις, προκαλώντας σας να ξεπεράσετε τα όριά σας, με τη βοήθεια μουσικής που θα σας γεμίσει ενέργεια. Τελειώνοντας την προπόνησή σας, μπορείτε να έχετε κάψει έως 730 θερμίδες* απολαμβάνοντας παράλληλα μια μοναδική αίσθηση ικανοποίησης και επιτυχίας! Τα μαθήματα BODYATTACK™ μπορούν να έχουν διάρκεια 55, 45 ή 30 λεπτά.

 

Αρχίστε από σήμερα κιόλας να βελτιώνετε τη φυσική σας κατάσταση με το BODYATTACK™

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του BODYATTACK™ είναι ότι βελτιώνει τη λειτουργική φυσική σας κατάσταση, δηλαδή τη φυσική κατάσταση που σας βοηθάει να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Πλεονεκτήματα

Το BODYATTACK™ γυμνάζει όλο το σώμα, οδηγεί στην καύση θερμίδων και συμβάλλει στην απόκτηση μυϊκής τόνωσης και γράμμωσης. Θα αυξήσετε την αντοχή σας και, χάρη στις αθλητικές δραστηριότητες που περιλαμβάνει η προπόνηση, θα βελτιώσετε το συντονισμό και την ευκινησία σας. Βελτιώστε τις επιδόσεις σας σε ό,τι κι αν κάνετε.

Είστε στα πρώτα σας βήματα;

Μπορείτε να προσαρμόσετε το BODYATTACK™ ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Οι γυμναστές μας θα σας δώσουν επιλογές μικρότερης έντασης, ώστε να προσαρμόσετε την προπόνηση ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση. Σύμφωνα με έρευνες, το μυστικό για να μπορέσει κανείς να διατηρήσει μια καλή φυσική κατάσταση σε όλη του τη ζωή, είναι η αργή και σταθερή βελτίωση. Γι' αυτό, προτείνουμε να ξεκινήσετε με 1-2 προπονήσεις την εβδομάδα και να τις αυξήσετε σταδιακά.

Πατήστε το Play

για να πάρετε μια γεύση από το BODYATTACK™

Η ΕΞΥΠΝΗ
ΚΙΝΗΣΗ

πορευτείτε προς την επιτυχία
YouTube

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το BODYATTACK™

Ποια πρέπει να είναι η φυσική μου κατάσταση για να μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του προγράμματος BODYATTACK™;
Το BODYATTACK™ είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα δυνατοτήτων και φυσικής κατάστασης. Οι κινήσεις είναι απλές και παρέχονται πάντα επιλογές μικρότερης έντασης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο επίπεδο. Σύντομα θα διαπιστώσετε τα οφέλη της βελτιωμένης αερόβιας αντοχής και λειτουργικής φυσικής κατάστασης. Δεν θα το μάθετε ποτέ, εάν δεν ξεκινήσετε.
Είμαι έγκυος. Μπορώ να κάνω προπονήσεις BODYATTACK™;
Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Κατά συνέπεια, προτείνουμε να μιλήσετε με το γιατρό ή τη μαία σας, οι οποίοι θα μπορέσουν να σας συμβουλεύσουν κατάλληλα εφόσον γνωρίζουν καλύτερα το ιατρικό σας ιστορικό. Μιλήστε με το γυμναστή σας εκ των προτέρων και ενημερώστε τον για την εγκυμοσύνη σας. Θα σας προτείνει ορισμένες επιλογές για το σύνολο της προπόνησης.
Πόσες προπονήσεις BODYATTACK™ πρέπει να κάνω την εβδομάδα;
Για να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνουμε να κάνετε 2-3 προπονήσεις BODYATTACK™ την εβδομάδα.
Τι πρέπει να έχω μαζί μου;
Το BODYATTACK™ δεν απαιτεί εξοπλισμό. Τα μοναδικά πράγματα που χρειάζεστε είναι άνετα ρούχα γυμναστικής, παπούτσια που παρέχουν κατάλληλη στήριξη, ένα μπουκάλι νερό και μια πετσέτα. Δείτε την τελευταία σειρά Reebok / LES MILLS™ εδώ και διαμορφώστε το δικό σας look BODYATTACK™.