Το Jet Vibe της Technogym εφαρμόζει δόνηση στο ανθρώπινο σώμα, δημιουργώντας του έτσι μία ασυνείδητη άσκηση και περιποίηση, η οποία βελτιώνει τη φυσική κατάσταση σε μικρή χρονική περίοδο, χωρίς να επηρεάζει αρνητικά τις αρθρώσεις και τα άλλα μέρη του σώματος.

Το Jet Vibe σας προσφέρει μέγιστο αποτέλεσμα στον ελάχιστο χρόνο. Σας δίνεται η δυνατότητα εκτέλεσης εξειδικευμένων ασκήσεων με την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα δονήσεων και την καθοδήγηση του Personal trainer σας. Ο χρόνος άσκησης είναι μόλις 30 λεπτά και 2-3 φορές την εβδομάδα.

 

ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ:

Η δόνηση εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε όλο το σώμα έτσι ώστε αποτελεσματικά να ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος η οποία επιδρά στα λιποκύτταρα που επικαλούνται τις αλλαγές στον κάθε τύπο σώματος και με αυτό τον τρόπο αποτρέπει την συσσώρευση λίπους και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος.

Είναι ένα απαραίτητο πολυμηχάνημα για ανθρώπους που δουλεύουν πάρα πολύ και μπορούν να διαθέσουν ελάχιστο χρόνο για σωματική άσκηση… για σύγχρονους ανθρώπους που στερούνται την άσκηση λόγω έλλειψης χρόνου….για υπέρβαρα άτομα που δεν τους αρέσει η γυμναστική… για άτομα τα οποία είναι σε περίοδο αποθεραπείας τραυματισμού και χρειάζονται ασκήσεις αποκατάστασης.

Το Jet Vibe έχει μόνο πλεονεκτήματα:

Τοπικό και ολικό αδυνάτισμα

Μυϊκή ενδυνάμωση

Τοπικό και ολικό αδυνάτισμα

Μυϊκή ενδυνάμωση

Καταπολέμηση και εξάλειψη κυτταρίτιδας

Καταπολέμηση λίπους στην κοιλιακή χώρα

Αποκατάσταση τραυματισμών (αρθρώσεις, τένοντες, θλάσεις κλπ)

Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος

Βελτίωση του μεταβολισμού

Αύξηση της neurotrophin η οποία βοηθάει στη σκέψη και προσδίδει μία αίσθηση ευεξίας

Αύξηση παραγωγικότητας της τεστοστερόνης

Βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων, στην ελαστικότητα του δέρματος και την αύξηση κολλαγόνου

Εμποδίζει την οστεοπόρωση

Συμβάλετε ενεργά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης, ενισχύοντας της οστική πυκνότητα των οστών σας